Annonser
Logga in
Användarnamn:

Lösenord:

Glömt?
Bli medlem
Bli medlem gratis och få tillgång till alla statistikfunktioner.
Reklam


Skriv din kommentar till ämnet

Ämne: Webbskola - Webhotell

Kommentarsfunktionen tillfälligt borttagen p.g.a. SPAM. Skicka ett meddelande istället.

kommentar
2011-04-11
Andreas
Jag rekommenderar ManuFrog. De är snabba och de har en av Sveriges bästa support. Körde med one.com men jag sade upp mitt konto redan efter några dagar. De var riktigt värdelösa.
kommentar
2010-02-18
Sverker
jag använder One.com och tycker att dom är toppen, har inte haft strul med dom eller sidan under hela tiden. Billiga är dom också .
kommentar
2007-01-05
Webmaster
Svar till Henrik Rozenberg: Det är inte mitt webbhotell. Men jag tycker inte du kan säga att de är oseriösa. Ett webbhotell som är billigt kanske verkar lika bra så länge det fungerar, men när det blir problem så märks skillnaden. Jag har hört massor med folk som haft problem med one.com t.ex. Backuper som de påstår har finns inte, problem med att säga upp konton osv. Googla lite så kommer du finna. Så det är inte så enkelt att välja webbhotell, man får utgå från sina behov och betalningsförmåga och välja ett webbhotell man tycker verkar bra.
kommentar
2007-01-04
Henryk Rozenberg
Att betala de priser som ditt webbhotell tar för ett privatkonto är inte seriöst med tanke på vad många andra webbhotell tar. Själv anlitar jag både one.com, surftown.se och space2u.com och de är minst lika bra och billigare.
kommentar
2006-12-09
Per-Anders Sjöström
Webbhotellet var rejält dyrt måste jag säga (jag också). för 9-50 kr får du bra mycket tjänster, tro't eller ej och för 9-15 kr får du _väldigt_ mycket om du har normal krav med php/mysql etc. crystone.se one.com web10.se wopsa.com och många fler.
kommentar
2006-09-11
Helena
Jag har en egen domän men är ändå ganska nybörjare. Jag har Loopia, de är inte direkt billiga men supporten är underbar.
kommentar
2006-02-14
Micke
Webbhotellet du tipsar om är knappast billiga. 250 kr/mån för 500 mb, som B-one tar 15 kr/mån för.
kommentar
2005-09-17
Jonas
Jag har min sida hos www.proinet.se, jag är himla nöjd med dem, dom har mycket bra uptime, snabb support via mail och även telefon. Billiga paket om man jämför med vad för support man får. Jag själv har Advanced paketet, ni borde maila dom och be om ett testkonto så får ni se vad dom står för. Mvh Jonas.
kommentar
2005-09-07
flippflopp
Flippar upp och ner och är ungefär lika seriösa som namnet antyder
kommentar
2005-03-04
Gustav
www.flippflopp.se Jättebra webhotell, bra support, servrarna ligger i stockholm, BILLIGA, men bra. Jag har min sida hos dom och är väldigt nöjd!!
kommentar
2005-01-26
Micke
Har min hemsida hos www.hostsupply.net och man får alltid hjälp snabbt om man har problem. de pratar svenska. mkt bra priser, de skulle kunna ta mycket mer för det man får. mvh Micke
kommentar
2005-01-06
Ankie igen
Jag har haft gratis-hemsida på geocities och för nybörjare och även mer avancerade användare så är dom jättebra. De har förvisso reklam i kanten, men de har en jättebra pagebuilder-sidbyggare som man kan göra kul saker med och medans man håller på kan man blanda med att försöka sig på att klistra in html-koder och annat. Man kan så klart koda för hand och ladda upp dit via ftp också. Jag lärde mig jättemycket under tiden jag hade hemsidan där. Numera kodar jag helt själv . Prova vetja! Men att köpa plats där är rätt dyrt. Jag gjorde det först och fick betala ca 70kr/mån för bara 50MB plats. Inte så bra. Mvh! Ankie
kommentar
2005-01-06
Ankie
Hej! även ett superbilligt alternativ kan vara i bra . Jag huserar min hemsida hos ManuFrog och de är då det billigaste jag hittat som funkat jättebra under lång tid, nu. Bara 100kr/år och har stöd för allt (ej asp) i princip. 350MB plats och fritt antal mejl, databaser osv osv i långa rader. Otroligt bra och snabb support med mejl, forum, sms och så vidare. Inga andra avgifter tillkommer utöver de här 100kr och det finns också större paket så klar. Man får köpa domän själv och det hittade jag billigt hos Namecheap för 8.88 dollar. :-) DÄREMOT 99kronor.com, har jag ett helsike med:-( Deras support går inte att nå och inte heller filerna:-( Kontot där går ut i mars som tur är..puh! Mvh! Ankie
kommentar
2004-12-12
Webmaster
Har ingen personlig erfarenhet men har hört en del negativt.
kommentar
2004-12-09
Frosty
Är geocities en bra sida att ha hemsida på tycker du?
kommentar
2004-11-05
Krister
Välj gärna florama webbhotell www.florama.se Windowsserver placerad i Skåne, snabb, bra backup, php, ASP mm